Deze rampenfilm met 'The Gentlemen'-ster Theo James is een verborgen parel op Netflix

Films
zondag, 14 april 2024 om 9:00
how it ends 3
Kun je geen genoeg krijgen van Theo James na zijn fenomenale optreden in de Netflix-serie The Gentlemen? Goed nieuws: Er is meer van de Britse acteur te zien op de streamingdienst, waarvan How It Ends uit 2018 een aanrader is als je ook nog eens verzot bent op rampenfilms.
Hoewel de film van regisseur David M. Rosenthal niet bepaald kon rekenen op lovende kritieken, weet Theo James de film op zijn schouders te dragen. Geschreven door Brooks McLaren kan de film rekenen op een uitstekende cast met onder andere Forest Whitaker, Grace Dove, Nicole Ari Parker, Kat Graham en Mark O’Brien, en natuurlijk Theo James.
Het verhaal van How it Ends begint met Will (gespeeld door Theo James), een jonge advocaat die van Seattle naar Chicago vliegt om toestemming te vragen aan de vader van zijn vriendin, Tom (gespeeld door Forest Whitaker), om met haar te trouwen. Tijdens het diner ontstaat echter een verhitte discussie, waardoor Will abrupt vertrekt zonder het nieuws van Sams zwangerschap of hun aanstaande huwelijk te onthullen. Het verhaal neemt een drastische wending wanneer Sam Will de volgende dag angstig opbelt vanwege een vreemd geluid voordat uiteindelijk de verbinding abrupt wordt verbroken.
Tegelijkertijd zorgt een seismische gebeurtenis voor de kust van de westkust voor stroom- en communicatiestoringen, wat chaos veroorzaakt en vluchten annuleert. Vastberaden om Sam te vinden te midden van de chaos, bundelt Will de krachten met haar vader, Tom, en begint aan een gevaarlijke reis van Chicago naar Seattle.
Met een magere IMDb-score van 5.1 biedt de film naar onze mening toch voldoende spanning voor een aangename filmavond en is zeker een niet te missen film voor fans die maar geen genoeg kunnen krijgen van Theo James. Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!