Coming-of-age drama "Shooting Stars" toont het buitengewone verhaal van LeBron James - Bekijk nu de Trailer!

Films
zondag, 21 mei 2023 om 14:14
u6md8gmahr8kvhl35sagdh3wjl4
Peacock heeft de trailer van Shooting Stars uitgebracht, de nieuwe coming-of-age drama film van Universal Pictures. De film vertelt het verhaal van hoe NBA-superster LeBron James en zijn jeugdvrienden het beste high school basketbalteam van het land werden. Shooting Stars is vanaf 2 juni te streamen.
Shooting Stars is gebaseerd op de gelijknamige roman van LeBron James en Pulitzer-prijswinnaar Buzz Bissinger. De film markeert het acteerdebuut van de vijfsterren high school small forward Marquis "Mookie" Cook als een jonge LeBron James. Naast Cook zijn Caleb McLaughlin te zien als Lil Dru, Avery S. Wills, Jr. als Willie McGee, Khalil Everage als Sian Cotton, Wood Harris als Dru Joyce, Dermot Mulroney en nieuwkomer Sterling "Scoot" Henderson als Romeo Travis.
Shooting Stars speelt zich af in de jaren 90, waar een jonge LeBron James en zijn drie beste vrienden - Lil Dru, Willie McGee en Sian Cotton - zichzelf de 'Fab Four' noemen, naar de beroemde 'Fab Five' van de Michigan Wolverines in die tijd. Vanaf het moment dat we hen ontmoeten, realiseren we ons dat deze vriendengroep, onder leiding van coach Dru Joyce, meer met elkaar verbonden zijn dan alleen basketbal.
Wanneer de coach van de beste basketbalschool in hun district dreigt hen te scheiden door Lil Dru naar het tweede team te sturen, besluiten de Fab Four van school te veranderen om samen in het eerste team te kunnen spelen, op een overwegend witte katholieke school. De gemeenschap ziet dit als een belediging, maar de toewijding van de jongens aan elkaar is belangrijker dan wat dan ook.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!