Colin Farrell schittert als privédetective John Sugar in nieuwe misdaadserie van Apple TV+

Films
woensdag, 06 maart 2024 om 11:00
7sv0ognkpiy9xpzr0f3ratfrgje
Apple TV heeft zojuist de eerste trailer vrijgegeven voor de nieuwe opwindende detectiveserie, getiteld Sugar. De serie neemt de kijker mee naar Los Angeles en volgt privédetective John Sugar, gespeeld door niemand minder dan Hollywood-ster Colin Farrell.
Het verhaal volgt privédetective John Sugar terwijl hij de mysterieuze verdwijning onderzoekt van Olivia Siegel, de kleindochter van de legendarische Hollywood-producent Jonathan Siegel (gespeeld door James Cromwell). De officiële beschrijving luidt: "Een geheimzinnige privédetective voert een eigen mentale strijd tijdens een onderzoek naar de verdwijning van de geliefde kleindochter van een Hollywood-producent."
Aangezien de serie wordt aangekondigd als een mix van sciencefiction en mysterie, valt uit de trailer op te maken dat onze detective wellicht door de tijd kan reizen naar een andere dimensie? Hoe dan ook, de serie lijkt op voorhand al veelbelovend. Oordeel zelf en bekijk hieronder de eerste spannende trailer van Sugar.
Sugar gaat op 5 april in première op Apple TV+ met twee afleveringen, gevolgd door wekelijkse releases van de volgende zes afleveringen op vrijdagen. De streamingdienst maakt momenteel een sterke opmars met indrukwekkende producties zoals het succes van Silo, Severance, het momenteel populaire Masters of the Air en de recente sci-fi-serie Constellation. Met de aankondiging van Sugar laat Apple TV+ opnieuw zien een geduchte concurrent te zijn voor streamingdiensten als HBO en Netflix.
Sugar is gecreëerd door Mark Protosevich, die ook als uitvoerend producent fungeert. Audrey Chon en Simon Kinberg zijn uitvoerende producenten namens Genre Films. Colin Farrell, Sam Catlin, Scott Greenberg en Chip Vucelich vervullen ook de rol van uitvoerend producenten. De regie van de serie is in handen van Fernando Meirelles, de regisseur van The Two Popes, die tevens als uitvoerend producent optreedt. Adam Arkin is ook betrokken als co-uitvoerend producent.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!