Bekijk de adembenemende nieuwe trailer van "Killers of the Flower Moon" met Leonardo DiCaprio en Robert De Niro!

Films
woensdag, 05 juli 2023 om 14:32
killersoftheflowermoon feature 25774f scaled
De langverwachte nieuwe trailer van "Killers of the Flower Moon" is uitgebracht. De film, geregisseerd door de legendarische regisseur Martin Scorsese, heeft een sterrencast met onder andere Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Jesse Plemons en Lily Gladstone.
Het verhaal speelt zich af aan het begin van de 20e eeuw, toen de ontdekking van olie de Osage Nation-indianen in een van de rijkste volkeren ter wereld veranderde. Hun plotselinge rijkdom trok echter hebzuchtige individuen aan die de Osage manipuleerden, afpersten en bestalen, en hen uiteindelijk zelfs vermoordden. "Killers of the Flower Moon" is een meeslepende misdaadsaga die een waargebeurd verhaal vertelt, met als focus de onwaarschijnlijke romance tussen Ernest Burkhart (gespeeld door Leonardo DiCaprio) en Mollie Kyle (gespeeld door Lily Gladstone), te midden van laaghartig verraad.
Naast DiCaprio en Gladstone zullen ook Robert De Niro en Jesse Plemons prominente rollen spelen in de film. Het script, gebaseerd op de bestseller van David Grann, is geschreven door Eric Roth en Martin Scorsese zelf. Het project is een samenwerking tussen Apple Studios, Imperative Entertainment, Sikelia Productions en Appian Way. Onder de producenten bevinden zich Martin Scorsese, Dan Friedkin, Bradley Thomas en Daniel Lupi, terwijl Leonardo DiCaprio een van de uitvoerende producenten is.
https://thenerdshepherd.com/wp-content/uploads/2023/07/KOTFM_ITR-A_DUT_SUB_H264_1080p25.mp4
"Killers of the Flower Moon" isvanaf 19 oktober te zien in de bioscoop. Na de bioscooprelease zal de film wereldwijd beschikbaar zijn op Apple TV+. Filmliefhebbers kunnen reikhalzend uitkijken naar deze veelbelovende productie, die een boeiend verhaal, getalenteerde cast en de befaamde regie van Martin Scorsese samenbrengt.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!