A24 onthult eerste trailer van spraakmakende nieuwe horrorfilm 'I Saw The TV Glow'

Films
woensdag, 28 februari 2024 om 19:17
5brjndoxqqnppl5z2ko0sjh1acx
Het gerenommeerde filmproductiebedrijf A24 heeft de eerste trailer onthult voor de aankomende horrorfilm I Saw The TV Glow. Na de première op het Sundance Film Festival van dit jaar heeft de film al lof geoogst, waardoor het publiek geïntrigeerd en reikhalzend uitkijkt naar de release later dit jaar.
Onder leiding van regisseur Jane Schoenbrun, bekend van het veelgeprezen We're All Going to the World's Fair, kan de film bogen op een indrukwekkende cast met onder andere Justice Smith en Brigette Lundy-Paine, en opmerkelijke verschijningen van muziekiconen Fred Durst en Phoebe Bridgers. Oscarwinnaar Emma Stone heeft haar producerende vaardigheden aan het project toegevoegd, wat nog meer prestige aan dit cinematografische avontuur geeft.
De officiële beschrijving van de film luidt: "Owen (Justice Smith) probeert gewoon zijn weg te vinden in het leven in de buitenwijken wanneer zijn klasgenoot (Brigette Lundy-Paine) hem voorstelt aan een mysterieuze late-night tv-show - een visie op een bovennatuurlijke wereld. In het vale licht van de televisie begint Owens kijk op de realiteit te barsten."
Jane Schoenbruns visionaire benadering van filmmaken is duidelijk zichtbaar in de eclectische mix van genres die in I Saw The TV Glow naar voren komt. De film weeft moeiteloos elementen van avontuur, romantiek en horror samen, waardoor een unieke en boeiende ervaring ontstaat die synoniem is geworden met de kenmerkende stijl van A24.
Opmerkelijk is ook dat de film wordt bevolkt door acteurs als Ian Foreman, Helena Howard, Danielle Deadwyler en, verrassend, Fred Durst. De toevoeging van de iconische muzikant, bekend van de band Limp Bizkit, voegt een onverwachte dimensie toe aan de cast en wekt nieuwsgierigheid naar zijn rol in de film. Bekijk hieronder de trailer van I Saw The TV Glow.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!