The Nerd Shepherd

Onverwachte steun voor Kevin Spacey: Elton John getuigt in roemruchtige zaak

Kevin Spacey-House of Cards

Een spraakmakend moment heeft plaatsgevonden in het proces van Kevin Spacey. Niemand minder dan Elton John trad als getuige naar voren om de acteur te verdedigen tegen de beschuldigingen van seksueel misbruik. John en zijn partner David Furnish verschenen via een videoverbinding als opvallende en invloedrijke getuigen in het spraakmakende proces. Hun aanwezigheid werpt een nieuw licht op de zaak en zorgt voor een scherpere focus op de verdediging van Spacey.

John getuigt over Spacey's verrassende verschijning op benefietbal

Tijdens het proces werd John gevraagd naar Spacey’s aanwezigheid op een van zijn “White Tie and Tiara Balls”, liefdadigheidsevenementen die jaarlijks worden gehouden ter ondersteuning van John’s aidsstichting. John herinnerde zich dat Spacey op het laatste moment verscheen tijdens het evenement in 2017 en de nacht na het bal bij hen thuis verbleef.

LEES OOK | Kevin Spacey’s comebackfilm “Peter Five Eight” ondanks voortdurend juridisch getouwtrek binnenkort wereldwijd te zien!

Furnish benadrukte zeldzaamheid van Spacey's aanwezigheid op feesten

Furnish benadrukte dat Spacey slechts één keer aanwezig was geweest op een van hun feesten en dat het belangrijk was voor beroemdheden om gefotografeerd te worden, gezien het goede doel en de strijd tegen het stigma rond ziekten. De onverwachte verschijning van Spacey in 2017 zorgde voor veel opwinding. 

Elton John foto
Foto 'Elton John' via Wikimedia Commons

Spacey ontkent alle aanklachten, verdediging noemt zaak "zwak"

Kevin Spacey wordt geconfronteerd met 12 aanklachten, waaronder aanranding, seksueel misbruik en dwang tot seksuele activiteit zonder toestemming. Hij heeft op alle aanklachten onschuldig gepleit, waarbij zijn verdediging de zaak van de aanklagers als “zwak” bestempelt en beweert dat de aanklagers liegen en hun verhalen overdrijven.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen