The Nerd Shepherd

Een eerste blik op The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom met 11 minuten gameplay

Nintendo heeft onlangs een 11 minuten durende gameplay video uitgebracht van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. In de video laat producent Eiji Aonuma de nieuwe vaardigheden van Link zien in het vervolg op de geprezen game, The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

De gameplay video biedt een blik op de adembenemende landschappen van Hyrule en de zwevende eilanden erboven, die spelers kunnen verkennen en veroveren tijdens hun reis door het spel. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom beloofd een episch avontuur te bieden, aangewakkerd door de verbeelding van de speler.

ADVERTISEMENT

Een van de meest opwindende functies die in de video worden getoond, zijn de nieuwe vaardigheden van Link, die spelers in staat stellen om de wereld van Hyrule op nieuwe manieren te ontdekken. Deze nieuwe vaardigheden bieden spelers eindeloze mogelijkheden voor verkenning en gevechten.

Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, Nintendo ©
Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, Nintendo ©

Naast de gameplay video heeft Nintendo aangekondigd dat The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom op 12 mei wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch. Fans van de serie hebben ook de mogelijkheid om de Switch Pro Controller The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition en Switch Draagtas The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition te kopen voor respectievelijk $ 74,99 en $ 24,99.

De Legend of Zelda-franchise is al meer dan drie decennia een vast onderdeel van Nintendo en de release van Tears of the Kingdom wordt zeker weer een onvergetelijke ervaring. Met prachtige graphics, boeiende gameplay en een wereld vol avontuur, is The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom zeker een veelbelovende titel voor zowel oude als nieuwe fans. Zet dus 12 mei in je agenda en maak je klaar om een ​​episch avontuur te beleven door het koninkrijk van Hyrule!

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen