The Nerd Shepherd

Dit is de Perfecte Volgorde om Netflix Serie ‘Kaleidoscope’ te Kijken

De maker Eric Garcia wou dat zijn nieuwe Netflix serie “Kaleidoscope” iets was waarbij de kijker onderdeel zou worden van het verhaal. De ‘heist’ serie met Giancarlo Esposito in de hoofdrol is een uitgebreid “kies-je-eigen-avontuur” verhaal waarbij kijkers worden uitgenodigd om zelf de puntjes aan elkaar te knopen terwijl ze de serie kijken.

Elke aflevering heeft een kleur als titel in plaats van een nummer, wat de toon en beelden van elk deel van het verhaal beïnvloedt. Volgens Netflix is de volgorde van de afleveringen voor elke kijker willekeurig, behalve de finale die steeds als laatst wordt getoond.

De volgorde waarin de kijkers de afleveringen bekijken, zal volgens de makers hun mening over het verhaal, de karakters, de vragen en antwoorden over de overval beïnvloeden. Er zijn dus veel potentiële manieren om het verhaal te ontrafelen, maar hoe weet je dat voordat je de serie ziet? Hieronder vind je suggesties en beslis wat het leukst klinkt voor jou.

De aflevering “Wit” is ontworpen als finale en geeft antwoorden op vele vragen die in de serie opduiken. Het is niet bedoeld om op een ander moment te bekijken dan als laatst, omdat het veel dingen zal verklappen over andere afleveringen. Maar als je de afleveringen in chronologische volgorde wilt bekijken, is de volgorde: “Violet”, “Groen”, “Geel”, “Oranje”, “Blauw”, “Wit”, “Rood”, “Roze”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen