The Nerd Shepherd

De opnames voor seizoen 2 van de HBO-serie “House of the Dragon” zijn begonnen!

House of the Dragon

De productie van het tweede seizoen van de HBO Original-serie “House of the Dragon” is van start gegaan. De opnames vinden momenteel plaats in de Leavesden Studios in Engeland. 

Het eerste seizoen van “House of the Dragon” werd met veel lof ontvangen door zowel fans als critici, en de verwachtingen voor het tweede seizoen zijn hooggespannen. De serie is gebaseerd op “Fire & Blood” van George R.R. Martin, de auteur achter de populaire Game of Thrones-serie. Showrunner Ryan Condal is verheugd dat de opnames voor het tweede seizoen weer zijn begonnen. Hij benadrukt dat zowel oude bekenden als nieuwe talenten betrokken zijn bij de productie. Daarnaast belooft hij dat de kijkers worden getrakteerd op hetzelfde spannende avontuur dat ze gewend zijn.

Het tweede seizoen van “House of the Dragon” belooft net zo episch te worden als het eerste. De serie heeft een getalenteerde cast en een geweldige productiecrew achter zich. George R.R. Martin is als co-creator en uitvoerend producent betrokken bij de serie en zal ervoor zorgen dat het verhaal trouw blijft aan de boeken.

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

House of the Dragon seizoen twee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen