The Nerd Shepherd

David Tennant maakt comeback als “Doctor Who” ter ere van 60-jarig jubileum – Bekijk nu de Trailer!

David Tennant, de tiende Doctor Who, keert terug naar de franchise en is te zien in een nieuwe trailer samen met Catherine Tate, die de Time Lord’s trouwe sidekick Donna Noble speelt.

Tennant en Tate hebben hun rollen weer opgepakt voor een reeks van drie specials ter ere van het 60-jarig jubileum van de show, waarin Tennant de veertiende Doctor zal spelen. Hij neemt het stokje over van de dertiende Doctor Jodie Whittaker. De titels van de drie specials, die in november worden uitgezonden, zijn ook onthuld. Ze heten “The Star Beast”, “Wild Blue Yonder” en “The Giggle”.

In de trailer zien we ook Yasmin Finney, bekend van “Heartstopper” en Neil Patrick Harris, bekend van “How I Met Your Mother”. De nieuwe “Doctor Who” gaan in het Verenigd Koninkrijk en Ierland in première  op de BBC. Daarna is het internationaal ook beschikbaar via Disney+. De Mediagiganten hebben namelijk vorig jaar een deal gesloten. 

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen