The Nerd Shepherd

“Dark”-acteur Louis Hofmann Voegt zich bij de de Cast van “Monstrous Beauty”: Aangrijpende Dramafilm met Bella Ramsey

Louis Hofmann, een van de meest gevraagde jonge acteurs uit Duitsland is volgens Deadline gecast voor de nieuwe dramafilm: “Monstrous Beauty”. De opnames voor de film staat gepland voor september. Naasts Hofmann is ook Bella Ramsey (The Last of Us), Dominic West (The Crown), Ruth Negga (Loving) en Fiona Shaw (Harry Potter) te zien in de nieuwe bioscoopfilm.

Ramsey werd bekend als het slimme meisje van Bear Island in Game of Thrones en recentelijk te zien was in de succesvolle HBO-serie The Last of Us. Dit keer zal ze een ambitieuze toneelschrijfster spelen aan het hof van Koning Charles II, die lijdt aan een zeldzame aandoening waardoor ze volledig bedekt is met haar.

Still 'The Last of Us' via HBO Max
Still 'The Last of Us' via HBO Max

Hofmann zal de rol van Vale gaan spelen in Monstrous Beauty. Vale is een “gemiddelde acteur en extreem bedreven minnaar van beroep”, maar het is zijn onmiskenbare schoonheid die de aandacht trekt van Barbara (gespeeld door Ramsey). Hij wordt al snel haar muze. Hofmann is bekend van de Netflix-hit “Dark” en de met een Oscar genomineerde film “Land of Mine”. Voor zijn rol in Land of Mine won de nu 25-jarige acteur de prijs voor Beste Mannelijke Bijrol op de Bodil Awards in 2016.

Binnenkort zal hij te zien zijn in de veelbelovende limited series “All The Light We Cannot See” van Netflix, gebaseerd op de Pulitzer Prize-winnende roman van dezelfde naam. Deze serie wordt geproduceerd door Shawn Levy (Stranger Things) en Steven Knight (Peaky Blinders). Hofmann zal ook binnenkort te zien zijn in de Apple TV+-serie “Masters of the Air”, geproduceerd door Steven Spielberg en Tom Hanks.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen