The Nerd Shepherd

Eerste beelden van “Damsel” met Millie Bobby Brown onthuld door Netflix

Damsel

Netflix heeft zojuist tijdens Geeked Week de eerste teasertrailer van “Damsel” uitgebracht, een fantasyfilm die gepland staat voor release op het streamingplatform in 2024. De film, gebaseerd op het gelijknamige boek van Evelyn Skye, schittert “Stranger Things”-ster Millie Bobby Brown in de hoofdrol als prinses Elodie.

In de film stemt een plichtsgetrouwe jonkvrouw ermee in om te trouwen met een knappe prins, om er vervolgens achter te komen dat de koninklijke familie haar heeft gerekruteerd als offer om een eeuwenoude schuld te vereffenen. In een grot gegooid met een vuurspuwende draak moet ze vertrouwen op haar intelligentie en wilskracht om te overleven.

LEES OOK | Waargebeurde spionage-thriller met Benedict Cumberbatch nu te zien op Netflix

Damsel
Still 'Damsel' via Netflix

“Damsel” wordt geregisseerd door de met een Oscar genomineerde Spaanse filmmaker Juan Carlos Fresnadillo, naar een scenario geschreven door Dan Mazeau, bekend van “Wrath of the Titans.” Naast haar hoofdrol fungeert Brown ook als uitvoerend producent via haar PCMA Productions-banner, samen met Zack Roth, Chris Castaldi en Mazeau. 

Millie Bobby Brown verwierf wereldwijde erkenning voor haar doorbraakrol als Eleven in de hit-sciencefictionserie “Stranger Things” van Netflix, wat de jonge actrice haar eerste Emmy Award-nominatie opleverde voor Beste Actrice in een Bijrol in een Dramaserie. Ze zal deze rol opnieuw vertolken in het langverwachte laatste seizoen van de serie.

Met een bewezen sterk verhaal oorspronkelijk vastgelegd in het originele boek, een getalenteerde cast en ervaren filmmakers, lijkt “Damsel” een film te worden waar fans van fantasy en avontuur naar uitkijken. De film zal volgend jaar beschikbaar zijn op de streamingdienst, hoewel er helaas nog geen duidelijkheid is over de exacte releasedatum. Bekijk hieronder de eerste teasertrailer.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen