The Nerd Shepherd

Brendan Fraser roemt ‘magische’ jonge actrice Leslie Grace na ‘Batgirl’ teleurstelling

Het nieuws dat de film “Batgirl” niet zou worden uitgebracht, was voor actrice Leslie Grace en haar tegenspeler Brendan Fraser een grote shock. Na zeven maanden productie in Schotland ontving Grace van Fraser een afscheidscadeau, een gouden ketting met twee bedels, een belletje en een paar dobbelstenen. Volgens Grace zei het kaartje bij het cadeau: “I give you this necklace because in this business you gotta have a little luck. So ring your bell and never stop.”

 

Fraser en Grace waren verrast door het nieuws dat Warner Bros. Discovery had besloten om de film te annuleren. Het bedrijf koos ervoor om een belastingaftrek te nemen, in plaats van te werken aan de voltooiing van de film, die het schuldbelaste bedrijf al $90 miljoen had gekost en nog veel meer geld zou hebben gekost om af te maken.

Fraser was emotioneel toen hij over zijn tijd met Grace sprak. Hij noemde haar een “magische” jonge actrice die veel zelfvertrouwen en werkethos had. Hij is verdrietig dat een hele generatie meisjes nu langer moet wachten om Batgirl te zien en te denken “ze lijkt op mij”.

Grace sprak ook met de ceo’s van Warner Bros. Film Group, Pam Abdy en Mike De Luca, zij legden haar uit waarom ze besloten hadden om de film niet af te maken. Grace begrijpt hoe frustrerend het is wanneer hard werk door anderen snel wordt afgedaan, maar ze benadrukte dat ze zich blijft richten op de positieve ervaringen die ze tijdens het maken van de film heeft opgedaan.

Grace is nu terug in de schijnwerpers met de nieuwe comedy-thriller podcast-serie “How to Win Friends and Disappear People”, waarin ze een vampier speelt die haar buurvrouw speelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen