The Nerd Shepherd

Binnenkort te zien via Apple TV+: “City of Fire”, een spannende en meeslepende thriller die je niet mag missen!

Apple TV+ heeft de officiële trailer uitgebracht voor de aankomende thriller drama, City on Fire. De serie is een creatie van Josh Schwartz en Stephanie Savage, de meesterbreinen achter de populaire serie, Gossip Girl. City on Fire is een mysteriedrama dat draait om de dood van een jonge vrouw, Samantha, en de daaropvolgende onderzoeken die worden uitgevoerd door de politie en de mensen die dichtbij haar stonden.

Het verhaal begint tijdens de 4-juli viering in 2003, wanneer Samantha, een studente van de NYU, wordt neergeschoten in Central Park. Ze is alleen en er zijn geen getuigen van het misdrijf, waardoor er weinig fysiek bewijs is. Samantha’s vrienden spelen in haar favoriete club in het centrum, maar ze vertrekt om iemand te ontmoeten, helaas keert ze nooit terug. Terwijl haar dood wordt onderzocht, blijkt Samantha de cruciale schakel te zijn tussen de muziekscene in het centrum en een welgestelde vastgoedfamilie in het noorden van de stad, die worstelt onder met een hele hoop geheimen.

De serie heeft een getalenteerde cast, waaronder Jack Huston, die een detective speelt en Leslie Grace, die Samantha, het centrale personage van de serie, vertolkt. De ondersteunende cast bestaat uit een groep getalenteerde acteurs, zoals Karina Arroyave, Aubrey Dollar en nieuwkomer Sam Strike. De eerste drie afleveringen van City on Fire zijn vanaf 12 mei te streamen via Apple TV+, waarna er wekelijks nieuwe afleveringen worden uitgebracht. 

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen