The Nerd Shepherd

Art the Clown zorgt voor een bloederige kerst in “Terrifier 3”

Terrifier

Art the Clown is terug, en hij heeft zijn kwaadaardige blik gericht op de kerstman. Een uitgelekte poster van “Terrifier 3”, het langverwachte vervolg in de Terrifier-franchise, lijkt te suggereren dat we een op kerst geïnspireerde slasher mogen verwachten. Waar Terrifier 2 de franchise naar nieuwe hoogten tilde en de grenzen doorbrak van het horrorgenre, kunnen horrorliefhebbers niet wachten om opnieuw te genieten van de gruwelijke avonturen van Art the Clown.

Dankzij een nieuw lek hebben we meer inzicht gekregen in de richting die de nieuwe Terrifier-film opgaat. De poster van Terrifier 3 is online al te vinden, waarop we Art the Clown zien met een bijl en het afgeslachte gezicht van de kerstman om zijn nek. Dat het derde deel zich afspeelt rond de feestdagen lijkt buiten kijf te staan.

LEES OOK | Recensie: “The Exorcist: Believer” – Moderne Hervertelling van een Duivelse Klassieker

Terrifier
Still 'Terrifier' via TMDB

De combinatie van kerst en de beruchte gruwelijkheid van Art the Clown belooft een huiveringwekkende ervaring voor horrorfans te worden. Regisseur Damien Leone lijkt vastbesloten om nog verder te gaan dan zijn vorige creaties en ons een bloederige kerst te bezorgen die we niet snel zullen vergeten.

Hoewel de Nederlandse releasedatum van Terrifier 3 nog niet officieel is aangekondigd, weten we in ieder geval wel dat de Amerikaanse releasedatum nu is vastgesteld op 24 oktober. Dit betekent dat we nog even geduld moeten hebben. Tijdens een hervertoning van Terrifier 2 begin november zal de eerste teaser van het derde deel in de franchise te zien zijn. Een officiële trailer en meer nieuws lijken dus niet ver weg te zijn, hoewel er helaas nog weinig duidelijkheid is over een exacte releasedatum, wat betekent dat we voorlopig nog moeten raden.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen