The Nerd Shepherd

Neal McDonough en Sean Astin schitteren in nieuwe trailer van Angel Studio’s “The Shift”

The Shift trailer

Angel Studios, de studio achter “Sound of Freedom,” introduceert met trots de tweede trailer van hun in-house geproduceerde film “The Shift.” Geregisseerd door Brock Heasley, volgt de film het verhaal van Kevin Garner (Kristopher Polaha), een man die uit zijn realiteit wordt getrokken en gedwongen wordt samen te werken met “The Benefactor” (Neal McDonough), een charismatische agent of chaos. Ook schittert “Lord of the Rings”-ster Sean Astin in deze nieuwe film.

De nieuwe trailer biedt een uitgebreider inzicht in de dystopische wereld waarin Kevin zich bevindt en hint naar de mogelijkheid dat “The Benefactor” niemand minder is dan de duivel zelf. De film, met Elizabeth Tabish als medespeler en geproduceerd door Carpenter’s Nook Lane Entertainment, belooft een mix van sciencefiction, actie en romantiek.

LEES OOK | Waargebeurde spionage-thriller met Benedict Cumberbatch nu te zien op Netflix

The Shift
Still 'The Shift' via Angel Studios

“The Shift” markeert een uniek hoofdstuk in de geschiedenis van Angel Studios, met regisseur Brock Heasley die acht jaar geleden begon met een concept en een korte film van $500, voordat hij zich bij het Angel-team voegde om dit unieke project tot leven te brengen via crowdfunding.

De Amerikaanse bioscooprelease van “The Shift” staat gepland voor 1 december aanstaande. Angel Studio’s heeft The Nerd Shepherd laten weten dat de Nederlandse bioscooprelease kort daarna zal plaatsvinden. Hieronder kun je de splinternieuwe trailer bekijken!

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen