The Nerd Shepherd

Ubisoft onthult verrassende nieuwe open-wereld Star Wars game “Star Wars Outlaws” tijdens Xbox Games Showcase

Still 'Star Wars: Outlaws' via Ubisoft

Star Wars fans worden de laatste tijd echt verwend, met de release van Star Wars Jedi: Survivor eerder dit jaar en de aankomende Disney+ serie Ahsoka die later deze zomer in première gaat. Nu hebben we zojuist de eerste beelden gezien van Star Wars Outlaws, en het ziet er werkelijk ongelooflijk uit. 

De aankondiging van Star Wars Outlaws tijdens de Xbox Games Showcase heeft de gamewereld doen oplichten met opwinding en nieuwsgierigheid. De combinatie van Ubisoft’s befaamde open-wereld gameplay en het geliefde Star Wars universum lijkt een match made in heaven te zijn.

LEES OOK | Idris Elba in Beeld voor Belangrijke Schurkenrol in Nieuwe Star Wars-Film

In Star Wars Outlaws zullen spelers de kans krijgen om een nieuwe kant van het Star Wars universum te verkennen. De game speelt zich af in een uitgestrekte open wereld, vol met spannende missies, epische gevechten en intrigerende personages. Als speler zal je de rol aannemen van een premiejager, een outlaw die op zoek is naar avontuur en rijkdom in de uitgestrekte sterrenstelsels.

Naast het verkennen van verschillende planeten en het aangaan van gevechten, zullen spelers ook in staat zijn om hun eigen schip te upgraden en aan te passen, waardoor ze hun reis door de sterren nog persoonlijker kunnen maken. Bovendien belooft Ubisoft regelmatige updates en nieuwe content te leveren om de spelervaring fris en boeiend te houden.

We zullen nog even moeten wachten tot 2024 om deze game daadwerkelijk in handen te krijgen, maar de eerste beelden hebben ons zeker enthousiast gemaakt. Star Wars Outlaws heeft alle potentie om een epische ervaring te worden en een nieuwe standaard te zetten voor open-wereld games in het Star Wars universum. 

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen