The Nerd Shepherd

Ryan Gosling schittert als doorgewinterde stuntman in de nieuwe trailer van “The Fall Guy”

The Fall Guy

De gloednieuwe trailer van “Fall Guy” onthult een veelbelovende actiethriller bomvol spanning, humor en een indrukwekkende cast. Onder regie van David Leitch, een naam die bekendstaat om zijn werk in blockbusters zoals “Bullet Train,” “Deadpool 2,” en “Atomic Blonde,” belooft “Fall Guy” niet alleen een eerbetoon te zijn aan de moeizame en vaak ondergewaardeerde mensen die de stunts in deze films mogelijk maken.

Het verhaal draait om Colt Seavers, een doorgewinterde stuntman die vertolkt wordt door niemand minder dan de Oscar-genomineerde Ryan Gosling. Colt heeft een jaar eerder afscheid genomen van het stuntwereldje om zowel fysieke als mentale redenen, maar het lot heeft andere plannen voor hem. Wanneer de hoofdrolspeler van een grootschalige Hollywood-productie, onder regie van zijn ex-partner Jody Moreno (gespeeld door de Golden Globe-winnaar Emily Blunt), plotseling verdwijnt, wordt Colt teruggetrokken in de wereld van halsbrekende stunts en spectaculaire actie.

LEES OOK | Meeslepende miniserie van “Peaky Blinders”-regisseur Steven Knight nu te zien op Netflix

The Fall Guy
Still 'The Fall Guy' via Universal Pictures

Terwijl de meedogenloze producent (vertolkt door Emmy-winnares Hannah Waddingham) wanhopig probeert de verdwijning van de ster, gespeeld door Golden Globe-winnaar Aaron Taylor-Johnson, geheim te houden voor de studio en de pers, staat Colt voor de taak om niet alleen de vermiste acteur op te sporen, maar ook het hart van zijn voormalige liefde te heroveren.

Het scenario voor “Fall Guy” is geschreven door Drew Pearce, een naam die bekend is van “Hobbs & Shaw,” en de film is geproduceerd door Kelly McCormick en David Leitch namens hun productiebedrijf 87North, samen met Ryan Gosling en Guymon Casady namens Entertainment 360. 

The Fall Guy
Still 'The Fall Guy' via Universal Pictures

De trailer van “Fall Guy” belooft een achtbaanrit vol adrenaline die kijkers ongetwijfeld op het puntje van hun stoel zal houden. Met zijn explosieve mix van actie en humor lijkt “Fall Guy” een niet te missen film die alle ingrediënten heeft voor een onvergetelijk filmavontuur. De film draait vanaf 29 februari in de bioscoop.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen