The Nerd Shepherd

Bekijk nu de trailer van “Strays”: een hilarische komedie over wraakzuchtige honden

Strays

In de komische avonturenfilm Strays draait alles om de onwaarschijnlijke vriendschap tussen de optimistische borderterriër Reggie (Will Ferrell) en de vrijgevochten bostonterriër Bug (Jamie Foxx). Wanneer Reggie door zijn harteloze eigenaar Doug (Will Forte) in de steek wordt gelaten, ontdekt hij dat hij in een giftige relatie zat en dat Doug eigenlijk een egoïstische schoft is.

Een avontuurlijke hondenreis

Samen met Bug, de slimme Australische herder Maggie (Isla Fisher) en de angstige Deense dog Hunter (Randall Park), smeden ze een plan om wraak te nemen op Doug en Reggie’s weg naar huis terug te vinden. Onderweg komen ze een hilarische en kleurrijke cast van ondersteunende karakters tegen, met stemmen van onder andere Jamie Demetriou, Sofia Vergara en Rob Riggle.

LEES OOK | 90’s Cultclassic “Biker Mice From Mars” krijgt een reboot: Ryan Reynolds uitvoerend producent

De film, geregisseerd door Josh Greenbaum, biedt een ongepolijste versie van traditionele hondenfilms en zit boordevol humor en avontuur. Met de stemmen van getalenteerde acteurs zoals Will Ferrell en Jamie Foxx, biedt Strays een unieke kijk op de band tussen mens en hond, zelfs als die relatie giftig blijkt te zijn.

Strays
Still 'Strays' via Universal Pictures

Vanaf 2 augustus in de bioscoop

Strays brengt hilariteit en opwinding voor het hele gezin, terwijl de trouwe viervoeters bewijzen dat ze, als het erop aankomt, niet bang zijn om in de aanval te gaan en te laten zien dat je nooit een hond met een missie moet onderschatten. Bereid je voor op een wild avontuur vol onverwachte wendingen terwijl Reggie en zijn bontgekleurde vrienden een lesje leren aan de onvergetelijke hufter Doug! Strays draait vanaf 2 augustus in de bioscoop.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen