The Nerd Shepherd

Populaire Sci-Fi Serie “The 100” met Eliza Taylor en Bob Morley verdwijnt binnenkort van Netflix

De populaire sciencefictionserie The 100 verdwijnt binnenkort van Netflix. Na zeven seizoenen vol actie, spanning en intrige, zal de serie vanaf 25 mei niet meer te zien zijn op de streamingdienst. Dit komt doordat de aangekochte rechten van The CW, de Amerikaanse zender die de serie produceerde, aflopen en Netflix deze niet kan of wil verlengen.

In The 100 volgen we de laatste overlevenden van de mensheid, die in de toekomst gedwongen zijn om in een ruimtestation genaamd “The Ark” te leven vanwege de radioactiviteit op aarde. Maar wanneer de voorraden op dreigen te raken, worden honderd veroordeelde jongeren naar de aarde gestuurd om te kijken of deze weer bewoonbaar is. Wat volgt is een epische strijd om te overleven in een wereld vol gevaren.

Gelukkig is er nog één laatste kans om jouw favoriete sterren van de serie in het echt te ontmoeten. Actrice Eliza Taylor, die de rol van Clarke Griffin vertolkt, en acteur Bob Morley, die Bellamy Blake speelt, zijn op 24 en 25 juni aanwezig tijdens Heroes: Dutch Comic Con. Dit is dé kans om foto’s te maken en handtekeningen te scoren, en natuurlijk om al je prangende vragen aan deze twee helden te stellen. Kaartjes voor het evenement scoor je via de website!

Of The 100 in Nederland naar een andere streamingdienst verplaatst zal worden, is nog niet bekend. Maar één ding is zeker: als je nog wilt genieten van deze fantastische serie, dan moet je snel zijn. The 100 is nog tot 25 mei te zien op Netflix. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen