The Nerd Shepherd

Peter Dinklage schittert als componist Steven Lauddem in nieuwe trailer van “She Came to Me”

She Came to Me

Er zijn af en toe van die filmprojecten die je meteen weten te intrigeren. Een van die projecten is “She Came To Me,” een aankomende romantische film die belooft zowel hilarisch als hartverwarmend te zijn. Met een sterrencast bestaande uit Peter Dinklage, Anne Hathaway en Marisa Tomei, en onder de regie van de getalenteerde Rebecca Miller, lijkt deze film een must-see voor filmliefhebbers over de hele wereld te worden.

Het verhaal draait om componist Steven Lauddem, gespeeld door niemand minder dan Peter Dinklage. Steven kampt met een creatieve blokkade en worstelt om zijn langverwachte comeback-stuk te voltooien. Op aandringen van zijn vrouw Patricia, vertolkt door Anne Hathaway, besluit hij de wereld in te trekken om inspiratie op te doen. Patricia is niet alleen zijn vrouw maar ook een voormalige therapeute, wat ongetwijfeld voor de nodige humoristische momenten zal zorgen.

LEES OOK | Warme kerstfilm waarin een familie van lichaam wisselt binnenkort te zien op Netflix

She Came to Me
Still 'She Came To Me' via Independent Films

Tijdens zijn zoektocht naar inspiratie komt Steven in contact met Katrina, een knappe sleepbootkapitein uit Brooklyn, gespeeld door Marisa Tomei. Echter, wat aanvankelijk een toevallige ontmoeting lijkt, ontwikkelt zich al snel tot een onverwachte bron van inspiratie voor Steven. De dynamiek tussen de drie hoofdpersonages belooft een komische en emotionele achtbaanrit die het publiek zal vermaken en ontroeren.

De keuze van de cast is zeker een van de hoogtepunten van deze film. Peter Dinklage, vooral bekend van zijn rol als Tyrion Lannister in de populaire serie ‘Game of Thrones’, brengt zijn unieke charisma en talent mee naar de rol van Steven. Anne Hathaway, bekend van films als ‘The Hustle’ en ‘The Devil Wears Prada’, belichaamt de rol van Patricia met haar kenmerkende veelzijdigheid. 

She Came To Me
Still 'She Came To Me' via Independent Films

De film wordt geregisseerd door Rebecca Miller, een filmmaker met een indrukwekkend portfolio, waaronder titels als “The Private Lives of Pippa Lee” en “Maggie’s Plan”. Haar vermogen om complexe relaties en menselijke emoties op het scherm te brengen, maakt haar een perfecte keuze voor het regisseren van de film.

“She Came To Me” is vanaf 18 januari te zien in de bioscoop, en je kunt nu alvast een voorproefje krijgen door de eerste trailer hieronder te bekijken!

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen