The Nerd Shepherd

MTV Cult Classic “Clone High” (2002) krijgt een reboot op HBO Max – Bekijk nu de Trailer!

Fans van de populaire MTV-animatieserie Clone High kunnen hun hart weer ophalen. Max heeft namelijk de trailer onthuld voor de langverwachte revival van de serie uit 2002. De serie zal op 23 mei in première gaan met de eerste twee afleveringen, daarna zullen er wekelijks op donderdag twee nieuwe afleveringen worden uitgebracht, te beginnen op 1 juni. Dit alles leidt tot de laatste twee afleveringen op 22 juni.

In de trailer zijn tiener-versies te zien van historische figuren, waaronder Abraham Lincoln en Jeanne d’Arc, opnieuw ingesproken door Will Forte en Nicole Sullivan. De trailer toont hun reacties op de moderne wereld nadat ze ontdekken dat ze twintig jaar lang bevroren zijn geweest.

Still 'Clone High' via TMDB
Still 'Clone High' via TMDB

Clone High was een cult-hit onder tieners toen het voor het eerst werd uitgezonden in 2002. De serie werd gemaakt door Phil Lord, Chris Miller en Bill Lawrence en combineerde humor en satire met historische personages. De serie werd stopgezet na één seizoen, maar heeft sindsdien een trouwe schare fans verzameld die al jarenlang pleiten voor een terugkeer van de serie. Het is nog onduidelijk hoeveel afleveringen de nieuwe serie zal hebben, maar de trailer belooft in ieder geval veel van dezelfde humor en originaliteit die de originele serie zo geliefd maakte.

Of de nieuwe serie net zo’n succes zal worden als het origineel moet nog blijken, maar de trailer zorgt in ieder geval voor veel enthousiasme. Clone High keert na meer dan twintig jaar terug en dat is een gebeurtenis waar veel kijkers al jaren naar uitkijken.

Genoten van het artikel? Trakteer de schrijver op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen op Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen