The Nerd Shepherd

Monty Python-ster John Cleese weigert politiek incorrecte scène te verwijderen uit “Life of Brian”

John Cleese, de ster van “Monty Python” en een legende in de Britse comedy, heeft uitgehaald naar de pers omdat die beweerden dat hij een politiek incorrecte scène uit toekomstige bewerkingen van zijn film “Life of Brian” zou verwijderen. In een recente verklaringen op Twitter zei Cleese dat een journalist hem verkeerd had geciteerd toen deze beweerde dat de acteur van plan was de beroemde “Loretta” scène te schrappen.

De bewuste scène toont een mannelijk personage uit de Britse komedie uit 1979 die zijn medestanders vertelt dat hij een vrouw genaamd “Loretta” wil zijn en het recht opeist om een kind te dragen. Verbijsterd vertelt Cleese’s personage in de film de man dat het idee belachelijk is, terwijl een andere mannelijke collega voorstelt dat ze allemaal pleiten voor zijn recht om kinderen te krijgen als een symbolische manier om “onderdrukking” aan de kaak te stellen.

LEES OOK | Controversiële horrorfilm verboden in Nieuw-Zeeland gaat viral op TikTok

Enkele dagen geleden meldde The Daily Mail dat de scène uit de klassieke film “moest worden geschrapt”. Cleese schrijft op Twitter dat zijn opmerkingen slechts een herhaling waren van wat hem was geadviseerd, niet wat hij had gedaan of van plan was te doen.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen