The Nerd Shepherd

Epische strijdt om Eternia gaat verder in “Masters of the Universe: Revolution”

Masters of the Universe: Revolution

In de betoverende wereld van Eternia staat de eeuwige strijd tussen technologie en magie centraal in de langverwachte serie “Masters of the Universe: Revolution”. Vanaf januari exclusief op Netflix belooft deze geanimeerde superheldenfantasieserie, geproduceerd door Kevin Smith en Powerhouse Animation Studios, een boeiend vervolg te zijn op “Masters of the Universe: Revelation.”

In het aankomende epische hoofdstuk, “Masters of the Universe: Revolution”, staat de confrontatie tussen technologie en magie centraal wanneer He-Man en zijn moedige strijders de geduchte krachten van Skeletor trotseren. Gewapend met de formidabele kracht van Motherboard lanceert de pas gemechaniseerde Skeletor een aanval op het hart van Eternia.

LEES OOK | Waargebeurde spionage-thriller met Benedict Cumberbatch nu te zien op Netflix

Masters of the Universe: Revolution
Still 'Masters of the Universe: Revolution' via TMDB

Tegelijkertijd worstelt Prins Adam met de last van een nieuwe verantwoordelijkheid, waardoor hij gedwongen wordt te kiezen tussen de scepter en het zwaard, tussen een leven als soevereine koning of de onverslaanbare kampioen, He-Man.

Te midden van deze onrust begint de nieuw aangestelde Tovenares Teela aan een queeste door de mysterieuze nevels van Donkerrook, op zoek naar de ongrijpbare geheimen van Slangenmagie. Haar missie is niet alleen om een rijk van magie te herstellen, maar ook om He-Man te helpen bij het afweren van de dreigingen van Hordak, de despoot die aan het hoofd staat van het Horde-rijk, wat het meest geduchte gevaar vormt dat Eternia ooit heeft gekend.

Met vijf afleveringen van elk 25 minuten biedt de serie een beknopte maar meeslepende vertelervaring. De sterrencast, waaronder Diedrich Bader, Melissa Benoist, Liam Cunningham, Keith David, Mark Hamill, Lena Headey, Griffin Newman, William Shatner, Tiffany Smith, Tony Todd en Chris Wood, brengen de personages tot leven.

Masters of the Universe: Revolution is een verfrissend en meeslepend hoofdstuk in de voortdurende saga van Eternia. De nieuwe animatieserie is vanaf januari beschikbaar op Netflix. Bekijk hieronder de eerste teaser.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen