The Nerd Shepherd

Kevin Spacey maakt officieel zijn comeback in de nieuwe bioscoopfilm “Control”

Kevin Spacey Control House of Cards still
De langverwachte filmtrailer van de opkomende thriller ‘Control’ is online verschenen, en daarmee markeert deze trailer niet alleen een nieuwe stap in de filmwereld, maar ook een opmerkelijke comeback voor de ervaren acteur Kevin Spacey. Dit is de eerste keer dat Spacey op het grote scherm verschijnt sinds zijn vrijspraak van meerdere aanklachten van seksueel wangedrag in Londen.
Kevin Spacey Control
Foto 'Kevin Spacey' via Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Kevin Spacey als mysterieuze belager

In ‘Control’ neemt Kevin Spacey de rol op zich van een mysterieuze belager wiens stem door de trailer heen weerklinkt. Het verhaal draait om een vooraanstaande Britse politica, gespeeld door Lauren Metcalf, die zich gevangen vindt in haar eigen auto. De besturing van het voertuig is overgenomen door deze onbekende belager, die vastberaden lijkt te zijn in zijn streven naar wraak. De stem van de belager, ingesproken door Kevin Spacey, weerklinkt in de trailer met de dreigende woorden: “Ik ben je rechter en je jury, en ik heb je schuldig bevonden!”

LEES OOK | Regisseur verdedigt controversiële casting van Kevin Spacey in nieuwe film “Control”

De terugkeer van Kevin Spacey

Opmerkelijk is dat Kevin Spacey zijn rol in ‘Control’ heeft ingesproken tijdens de periode dat hij in Londen verbleef in afwachting van zijn rechtszaak. De 64-jarige acteur werd uiteindelijk vrijgesproken van negen aanklachten, die afkomstig waren van vier verschillende vermeende slachtoffers. Deze juridische overwinning heeft de weg vrijgemaakt voor zijn terugkeer naar de filmindustrie.

Hoewel de exacte releasedatum van ‘Control’ nog niet volledig is vastgesteld, wordt verwacht dat de film tegen het einde van 2023 zowel in de Verenigde Staten als in het Verenigd Koninkrijk in de bioscopen te bewonderen zal zijn. De trailer van de film belooft een spannend en intrigerend verhaal, waarin Kevin Spacey’s stem en aanwezigheid een extra laag van mysterie en spanning toevoegen.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen