The Nerd Shepherd

Insidious: The Red Door – Een Bloedstollende Afsluiting van de Horrorfranchise!

'Insidious: The Red Door' Trailer Still

De Insidious-franchise krijgt eindelijk een langverwachte release van het laatste deel van de gruwelijke saga van de familie Lambert. In Insidious: The Red Door keert de oorspronkelijke cast terug voor wat belooft een angstaanjagend slotakkoord te worden. Met Patrick Wilson (die ook zijn regiedebuut maakt), Ty Simpkins, Rose Byrne, Andrew Astor, Sinclair Daniel en Hiam Abbass in de cast, zijn alle ingrediënten aanwezig voor een bloedstollende horrorfilm.

In Insidious: The Red Door moeten Josh en Dalton dieper dan ooit “The Further” in om voorgoed van hun demonen af te komen. Daar worden ze geconfronteerd met het duistere verleden van hun familie en een reeks nieuwe, nog ergere verschrikkingen die achter de rode deur schuilen. Het is een race tegen de klok om de familie te redden voordat het te laat is.

Het scenario voor de film is geschreven door Scott Teems naar een verhaal van Leigh Whannell, dat gebaseerd is op de personages die hij zelf bedacht heeft.  Insidious: The Red Door belooft een gruwelijke finale te worden voor de franchise. Patrick Wilson, die eerder in de franchise te zien was, maakt zijn regiedebuut met deze film. Hij is verheugd om terug te keren naar de wereld van Insidious en om opnieuw met de oorspronkelijke cast te werken. Wilson zegt dat hij alles op alles heeft gezet om de fans van de franchise een afsluiting te geven die ze verdienen. Insidious: The Red Door draait vanaf 6 juli exclusief in de bioscoop.

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen