The Nerd Shepherd

‘Hogwarts Legacy’ Switch-release opnieuw uitgesteld: “Creëren van de best mogelijke ervaring is onze topprioriteit”

Hogwarts Legacy

Warner Bros. Games en ontwikkelaar Avalanche Software hebben de release van de Switch-versie van Hogwarts Legacy uitgesteld naar 14 november. “We weten dat fans uitkijken naar de game voor de Switch, daarom is het creëren van de best mogelijke ervaring onze topprioriteit. Bedankt voor uw geduld.” 

De open-wereld actie-RPG, die zich afspeelt in de Wizarding World geïntroduceerd in de Harry Potter-boeken, werd voor het eerst gelanceerd voor PlayStation 5, Xbox Series en PC via Steam en Epic Games Store, op 10 februari, gevolgd door PlayStation 4 en Xbox One op 5 mei.

Hoewel het uitstel van de Switch-versie van Hogwarts Legacy teleurstellend kan zijn voor de fans, toont het wel de toewijding van de ontwikkelaars om de best mogelijke ervaring te bieden. Hopelijk zal de extra tijd die de ontwikkelaars nu hebben de Switch-versie van het spel verbeteren en optimaliseren voor de hardware van het apparaat, zodat de spelers de wereld van Hogwarts op de best mogelijke manier kunnen verkennen en ervaren. In de tussentijd kunnen fans genieten van de game op andere platforms en uitkijken naar de release op Switch later dit jaar.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen