The Nerd Shepherd

Een mislukte ontvoering en diep begraven geheimen in de spannende nieuwe HBO-miniserie “Full Circle” – Bekijk nu de Trailer!

Still 'Full Circle' via TMDB

Op donderdag 13 juli gaat de nieuwe Max Original-miniserie “Full Circle” in première op HBO Max. Geregisseerd door Steven Soderbergh en geschreven door Ed Solomon, belooft deze zesdelige serie kijkers mee te nemen op een intrigerende reis waarbij lang bewaarde geheimen worden onthuld en verschillende personages en culturen in het hedendaagse New York City met elkaar worden verbonden.

“Full Circle” speelt zich af tijdens een onderzoek naar een mislukte ontvoering, waarbij de puzzelstukjes van een complex verhaal langzaam op hun plaats vallen. Terwijl het verhaal zich ontvouwt, worden diep begraven geheimen onthuld die de personages in de serie met elkaar verbinden, evenals verschillende culturen die in de bruisende metropool samenkomen.

LEES OOK | “And Just Like That” Recensie door Fabian van der Gijze: “Is het 2e Seizoen écht zo woke?”

De serie beschikt over een getalenteerde cast, waaronder Zazie Beetz, Claire Danes, Jim Gaffigan, Jharrel Jerome, Timothy Olyphant, CCH Pounder, Phaldut Sharma, Adia, Sheyi Cole, Gerald Jones, Suzanne Savoy, Ethan Stoddard, Lucian Zanes en Dennis Quaid. Hun meeslepende acteerwerk voegt een extra laag van complexiteit en diepgang toe aan de reeds boeiende verhaallijnen.

Als regisseur van de serie, evenals uitvoerend producent, brengt Steven Soderbergh zijn unieke visie naar voren. Bekend om zijn innovatieve en meeslepende vertelstijl, heeft Soderbergh al verschillende prijzen gewonnen, waaronder een Academy Award voor Beste Regisseur voor “Traffic” in 2001. Ed Solomon, de getalenteerde schrijver achter de serie, voegt zijn expertise toe als uitvoerend producent.

“Full Circle” zal wekelijks nieuwe afleveringen uitbrengen, waarbij de kijkers de kans krijgen om geleidelijk aan de mysterieuze en complexe wereld van de serie te ontdekken. Met een mix van suspense, drama en intrige belooft deze nieuwe HBO Max-miniserie kijkers op het puntje van hun stoel te houden terwijl ze getuige zijn van de ontrafeling van geheimen die het weefsel van de stad en de personages in “Full Circle” met elkaar verbinden.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen