The Nerd Shepherd

Disney verrast met eerste trailer van meest gewelddadige MCU-release ooit

Echo

Marvel-fans worden aangenaam verrast door de onthulling van de allereerste trailer voor de nieuwe serie “Echo.” Deze aankomende productie van Marvel Studios belooft een intens en actievol verhaal met een cast van bekende personages en een gedurfde benadering van storytelling, die doet denken aan de rauwe actie zoals we die kennen uit “Daredevil”.

In de trailer van “Echo” valt meteen de duistere en gewelddadige toon op. Vincent D’Onofrio, in de rol van Kingpin, neemt een prominente positie in terwijl hij meedogenloos een man afranselt in een schokkende en intense scène. Voor fans van het Marvel Cinematic Universe (MCU) zal dit een nostalgische herinnering oproepen aan D’Onofrio’s eerdere vertolking van Wilson Fisk in de “Daredevil”-serie, waarbij het kenmerkende gewelddadige karakter van het personage nu lijkt terug te keren in “Echo.”

LEES OOK | Disney pakt uit met allereerste trailer van betoverende kerstfilm “The Shepherd”

Echo
Still 'Echo' via TMDB

Echo, gespeeld door Alaqua Cox, toont haar vechtvaardigheden door meedogenloze klappen uit te delen en zelfs de nekken van haar tegenstanders te breken. Dit niveau van geweld zet de toon en herinnert aan de op straatniveau opererende actie die de Marvel Netflix-series zoals “Daredevil,” “Jessica Jones” en “Punisher” zo kenmerkend maakte.

Het meest opwindende aspect van de “Echo”-trailer is de bevestiging van de terugkeer van twee geliefde personages uit de “Daredevil”-serie. Charlie Cox neemt zijn rol als Matt Murdock, de blinde advocaat en geheime vigilante Daredevil, weer op zich, terwijl Vincent D’Onofrio terugkeert als Wilson Fisk, beter bekend als Kingpin.

Alle afleveringen van “Echo” zullen, in tegenstelling tot andere Marvel-series, gelijktijdig beschikbaar zijn op Disney+. Hulu-gebruikers kunnen de serie al bekijken vanaf 10 januari, terwijl Disney+-gebruikers geduld moeten hebben tot 9 april.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen