The Nerd Shepherd

Vervolg op “Creed III” aangekondigd onder regie van Michael B. Jordan

Creed III

Irwin Winkler heeft aangekondigd dat de productie van Creed IV in volle gang is onder leiding van regisseur Michael B. Jordan. Winkler, de producent van Creed III, deelde dit opwindende nieuws tijdens het Deadline’s Contenders Film: Los Angeles-evenement afgelopen zaterdag.

Tijdens een paneldiscussie over Creed III, de film van MGM Amazon Studios die in maart in première ging en wereldwijd meer dan $275 miljoen heeft opgebracht, enthousiasmeerde Winkler het publiek met de onthulling van het volgende hoofdstuk. “We zijn momenteel bezig met de ontwikkeling van Creed IV,” verkondigde hij. “We hebben een uiterst boeiend verhaal en een solide plot. Door enige vertraging als gevolg van stakingen gaan we ongeveer een jaar vanaf nu de preproductiefase in.”

LEES OOK | Recensie: “Creed III” – Zielloze voorspelbaarheid en gebrek aan hart slaan kijker knockout

Creed III
Still 'Creed III' via TMDB

Winkler bevestigde tevens dat Michael B. Jordan terugkeert als regisseur, na zijn succesvolle regiedebuut bij Creed III. Elizabeth Raposo, een medepaneellid en productiepartner, voegde toe aan het succes van het derde deel in de franchise: “We zijn verheugd dat deze film zo goed werd ontvangen en dat er een vraag is naar meer.”

De aankondiging volgt op het positieve ontvangst van Creed III en zijn indrukwekkende opbrengst van $275 miljoen wereldwijd. De vertraging in de plannen voor Creed IV werd toegeschreven aan stakingen, maar men verwacht dat de productie binnen ongeveer een jaar van start zal gaan. De bevestiging van Michael B. Jordan als regisseur versterkt het vertrouwen in het voortzetten van het succes van de Creed-franchise.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen